czwartek, 1 maja 2014

Kisiel rabarbarowy

Jako, że sezon na rabarbar już się rozpoczął zapraszam Was na domowy kisiel z jego udziałem. Bez chemii i sztucznych dodatków. Przepis pochodzi z Magazynu Smak, lekko zmodyfikowany:-) Smacznego!


4 komentarze:

  1. No idealny przepis dla mnie! Właśnie dzisiaj będę zrywać rabarbar z ogródka i planowałam co z nim zrobić - a tu proszę! Jutro u mnie na stole króluje kisiel rabarbarowy:)))) Ach, już mi ślinka cieknie :)))
    Uściski :-***

    OdpowiedzUsuń
  2. rabarbar!!!!to jest to na co czekam cały rok!ciasto z truskawkami i rabarbarem, kompot, lody, kisiel,konfitura,no i podgryzanie, które wykręca twarz. A piękne liście, które zostają, polecam do wazonu, są baaardzo efektowne!pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Rabarbar w wazonie...tego jeszcze nie próbowałam:-) Muszę spróbować przy najbliższej okazji. Pozdrowienia!

      Usuń