Jako, że sezon na rabarbar już się rozpoczął zapraszam Was na domowy kisiel z jego udziałem. Bez chemii i sztucznych dodatków. Przepis pochodzi z Magazynu Smak, lekko zmodyfikowany:-) Smacznego!
No idealny przepis dla mnie! Właśnie dzisiaj będę zrywać rabarbar z ogródka i planowałam co z nim zrobić - a tu proszę! Jutro u mnie na stole króluje kisiel rabarbarowy:)))) Ach, już mi ślinka cieknie :))) Uściski :-***
rabarbar!!!!to jest to na co czekam cały rok!ciasto z truskawkami i rabarbarem, kompot, lody, kisiel,konfitura,no i podgryzanie, które wykręca twarz. A piękne liście, które zostają, polecam do wazonu, są baaardzo efektowne!pozdrawiam
No idealny przepis dla mnie! Właśnie dzisiaj będę zrywać rabarbar z ogródka i planowałam co z nim zrobić - a tu proszę! Jutro u mnie na stole króluje kisiel rabarbarowy:)))) Ach, już mi ślinka cieknie :)))
OdpowiedzUsuńUściski :-***
I jak kisiel?
Usuńrabarbar!!!!to jest to na co czekam cały rok!ciasto z truskawkami i rabarbarem, kompot, lody, kisiel,konfitura,no i podgryzanie, które wykręca twarz. A piękne liście, które zostają, polecam do wazonu, są baaardzo efektowne!pozdrawiam
OdpowiedzUsuńRabarbar w wazonie...tego jeszcze nie próbowałam:-) Muszę spróbować przy najbliższej okazji. Pozdrowienia!
Usuń